2012. január 7., szombat

József Attila: Sebő - József Attila - Jelenlegi ára: 3 905 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre!
A raktárunk 2012. január 9. -ig zárva, a megrendeléseket ezt köetően tudjuk feldolgozni és átadni, kiszállítani. Sebő - József AttilaA könyv listaára: 4490 Ft. Leírás:
A vers énekszó nélkül olyan volt a régiek szemében, mint a jó bor társaság nélkül. Valahogy hiányzott hozzá az ünnepi hangulat. Nem is olyan új dolog az, minálunk Balassi volt az első, aki kései versei elé már nem biggyesztett nótajelzést. De a hagyományos közösségekben az énekelt vers a lírai műnem eredeti jellegéhez híven (líra, annyi mint lant) a közelmúltig jószerivel a verses művek egyetlen előadási formája volt. Ezt a hagyományt József Attila is felélesztette, és nem egy versét (ilyen pl. a Holt vidék) kimondottan valamely népdal dallamára igazította. Sebő Ferenc is ezt emeli ki József Attila-feldolgozásaihoz írt előszavában, hozzátéve: Mindezek ismeretében nem lehet véletlen, hogy éppen ezeket az éneklésre elgondolt költeményeket választottam ki építészhallgatóként az 1960-as évek végén, hogy diáktársaimat József Attila gitárkíséretes énekelt verseivel szórakoztassam. Nagy öröm számomra, hogy most egy albumban összegyűjtve adhatom közre ezeket az 1967 és 2005 között keletkezett dalokat, amelyek nem csupán József Attila megismerését jelentették számomra, hanem az énekelt vers műfajának, s ezen keresztül a népzene gazdag birodalmának felfedezését is. A huszonhat dalt (köztük olyan közismert versek feldolgozásait, mint a Kertész leszek, Tiszta szívvel, Klárisok, A hetedik, Altató) tartalmazó, CD-melléklettel kiegészülő, valamint a költőről készült fotók másolataival illusztrált, szépen tipografizált kötet a József Attila emlékévben méltó tisztelgés a költő emléke előtt. Érdemes széles körben ajánlani, beszerzése iskolai könyvtárakba is javasolt. ISBN: 963-208-930-8A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütörtök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az Átadópontra, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 905 Ft

Az aukció vége: 2012-01-09 03:55
. József Attila: Sebő - József Attila - Jelenlegi ára: 3 905 Ft

Fontos