2012. január 4., szerda

Herbalife fehérje, olcsóbban, postaktg sincs! - Jelenlegi ára: 8 190 Ft

Herbalife Formula 3 - Személyre Szabott Fehérje-koncentrátum
A fehérje egy esszenciális tápanyag, mely kulcs szerepet játszik az alakformálásban és az általános egészségben; legyen szó akár testsúly kontrollról, sovány izomtömeg kiépítéséről vagy a csontok egészségéről.
Herbalife Formula 3 - Személyre Szabott Feherje-koncentrátum fogyasztásával biztosíthatja a szervezet számára alapvető fontosságú fehérje bevitelt.  
Hosszabb ideig biztosít telítettség érzetet, segítve ezzel a testsúly kontroll célok elérését.
Optimális testsúly
Immun erősítés
Izomtömeg növelés
Vitalizálás
Koleszterin szint csökkentés
A személyre szabott fehérjekoncentrátummal megnövelhetjük fehérjefogyasztásunkat, miközben a felesleges (és esetenként káros! ) zsírokat elkerülhetjük.
A napi étrendünkben szereplő és fehérjében gazdag ételek, mint például a sajt, hús vagy dió, sajnos nemkívánatos (telített) zsírt és magas kalóriamennyiséget tartalmaznak.
A ShapeWorks™ Személyre szabott fehérjekoncentrátum könnyen használható, zsírmentes készítmény, amely kiegészítő táplálékként növényi eredetű (szója) fehérjével táplálja szervezetünket, és ezzel segíthet az étkezések közötti energia-egyensúly, illetve az izomtömeg szinten tartásában.
A terméket használhatjuk a Formula 1 shake-kel együtt, vagy (mivel ízesítés nélküli) keverhetjük levesbe, szószba, főzelékbe stb.
Egy adag 5 gramm fehérjét tartalmaz.
Kiszerelés: 240 g
Listaár: 9. 100 Ft
 
Ár: 8. 190 Ft

Jelenlegi ára: 8 190 Ft

Az aukció vége: 2012-01-11 11:43
. Herbalife fehérje, olcsóbban, postaktg sincs! - Jelenlegi ára: 8 190 Ft

Fontos