2012. január 2., hétfő

Fekete István: Sárgaréz patkók - Jelenlegi ára: 1 970 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre!
A raktárunk 2012. január 9. -ig zárva, a megrendeléseket ezt köetően tudjuk feldolgozni és átadni, kiszállítani. Sárgaréz patkókA könyv listaára: 2400 Ft. Leírás:
Mi a hihetőbb több év távlatából? Egy kisgyerek csúzlijából kilőtt sörét által megkongatott harang, vagy pedig a csoda, amelyben Futó Kati néni szentül hisz: a sekrestyés bűnbánó kísértete jelent meg, ezért szólalt meg a harang oly váratlan időben a hívők előtt. Az író hinni akarja az utóbbit, ezt a hitet sugallja az olvasóknak is A legenda című elbeszélésében ez csak egy azok közül a varázslatos írások közül, amelyeket Fekete István a gyerekkorára visszaemlékezve írt. Krónikása ő a göllei, majd a kaposvári éveknek, leírja emlékeit úgy, ahogy a távoli ködön át láttam és hittem. A mese variációi azt sugallják, hogy ezek az emlékek bizony sokat változnak az idő múlásával, de az író fabulázó hitelét még az sem kezdheti ki, amikor történetváltozatokkal találkozik az olvasó írja Sánta Gábor a kötet tanulmány értékű utószavában. A túlságosan is aktív, csintalan kisfiú apjával való kapcsolata az édes-szomorú emlékek közé tartozik. A mogyorófa vessző rendszeresen, már-már kiszámíthatóan következett az ablaktörések vagy a tiltott dohányzás után, ez az apa-fiú kapcsolatban meghatározó volt. Épp ezért különleges élmény, amikor a gyermek egyetlen egyszer már-már haveri kapcsolatot érezve, letegezte apját (Édesapám). Az 1940-50-es években ismerősökről, családtagokról íródott szép és megható írásokat minden korosztálynak ajánljuk. ISBN: 978-963-9690-67-7A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütörtök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az Átadópontra, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 1 970 Ft

Az aukció vége: 2012-01-04 09:10
. Fekete István: Sárgaréz patkók - Jelenlegi ára: 1 970 Ft

Fontos