2011. november 30., szerda

Şafak, Elif : Szerelem - Jelenlegi ára: 2 880 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! SzerelemA könyv listaára: 3600 Ft. Leírás:
Ella Rubinstein az átlagos felső-középosztálybeli amerikai nők életét éli: lassan két évtizede egy jómódú fogorvos, David felesége, aki életét három gyerekük, Jeanette, illetve az ikerpár, Orly és Avi nevelésének szentelte. Napjai megnyugtató egyformaságban telnek viktoriánus stílusú northamptoni házukban, egészen addig a pillanatig, amíg az épp csak nagykorú Jeanette be nem jelenti, hogy feleségül megy a barátjához, Scotthoz. Ellát szinte sokkolja a hír, de nem elsősorban a lánya elvesztése miatt: az esemény saját sorsa ürességére, és a szenvedélyes szerelem fájó hiányára ébreszti rá. Hogy kitörjön a nyomasztóvá vált monotonitásból, munkát vállal egy kiadónál elsőként egy Hollandiában élő, Z. Zahara néven író férfi A szerelem törvénye című kéziratát kell értékelnie. A történet a tizenharmadik századi Anatóliában, Konya városában játszódik. Főhőse nem más, mint az iszlám költőfejedelem és legendás misztikus, Rúmi, aki Zahara meséjében szenvedélyes szerelemre gyullad egy különleges, karizmatikus személyiséggel bíró dervis, Semsz iránt. A vándor dervist nemcsak személyes kisugárzása, lenyűgöző szókimondása teszi egyedivé, hanem elsősorban az a negyven szabály, ami szerint él. Ellát mélyen megérintik és felkavarják az olvasottak, ezért elhatározza, hogy felveszi a kapcsolatot az íróval, aki iránt - bár még nem találkoztak - rejtélyes kötődést érez... A szúfi filozófiával átitatott, két szálon futó regény a szépirodalmi igényességgel megírt érzelmes könyvekre nyitott olvasók figyelmére számíthat. ISBN: 978-963-07-9248-6A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont használt könyvek
BookHouse Könyvdiszkont új könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a Budapesten van lehetőség (Árpád híd pesti hídfőjénél, Hétfő-Csütrötök: 10. 00-19. 00; Péntek: 10. 00-18. 00). Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 795 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 3 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 2 880 Ft

Az aukció vége: 2011-12-02 00:25
. Şafak, Elif : Szerelem - Jelenlegi ára: 2 880 Ft

Fontos