2011. szeptember 24., szombat

Gyógyító csakra karkötő - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Csakra karkötő, gyógyító ásványokkal. A karkötőt a csakrák színei, a hozzájuk rendelt kövek, valamint mai társadalmunkra jellemző népbetegségek alapul vételével készítettem, A féldrágakövek, ásványi gyöngyök ezen problémákra adnak gyógyírt, erősítik, tisztítják szervezetünket, csakráinkat.
Felhasznált kövek: Ametiszt, szodalit, türkiz, moha achát, tigrisszem, karneol, hematit, valamint kiegészítés képpen hegyikristály, ami erősíti minden kő tulajdonságát, gyógyító erejét.
Csodálatos, látványos, vidám darab, bátran ajánlom minden korosztálynak.
Mérete: rugalmas gumidamilra fűztem, így kényelmesen viselhető, szinte minden csuklóméretre megfelel.
Íme néhány kő gyógyító hatása, a teljesség igénye nélkül.
Hegyikristály:
Alkalmazták többek között, különböző gyulladásoknál, pajzsmirigy működési zavarainál, szív és gyomorpanaszoknál, bőr problémáknál, fül- és szembetegségeknél, emésztési zavaroknál, a gerincoszlop sérülései vagy gyulladásainál, idegkimerültség és különböző fájdalmaknál, lázcsillapításnál.
Serkenti és egyensúlyba hozza az immun-, és hormonális rendszer működését. Harmonizálja a két agyféltekét, tisztítja az aurát, növeli az ellenálló képességet, elősegíti a sebek gyógyulását, a csontok összeforrását.
További alkalmazási lehetőségek: egyensúly zavarok esetén, daganatoknál, epilepsziánál*, izületi gyulladásoknál, görcsös fájdalmaknál, alvászavarokkal küszködőknél. A harmónia megtestesülésének tartják, mert az embernek nemcsak erőt , hanem tiszta gondolatokat is ad. Ezért kiválóan alkalmas a családi béke és harmónia védelmére, és a szellemi munkát végzők számára.
Az ametiszthez hozzárendelhető:
Csakra: gyökércsakra, koronacsakra, napfonatcsakra
Csillagjegy: Kos, Szűz, Skorpió, Nyilas, Vízöntő, Halak
Tulajdonsága:
Szín: A világostól a sötétliláig, sápadt lilásvörös, átlátszótól az áttetszőig.
Az ametisztet soha ne tegyük a tűző napra, mert kifakul, és elveszti ibolyaszínét.
Gyógyhatása:
Az ametiszt felhasználási területe rendkívül széleskörű. Már az ókori görögök is olyan kőként ismerték, amely segít megőrizni a józanságot (használója olyannak látja a dolgokat, amilyenek).
Az idegsejtekre kifejtett hatása révén javítja az agy koncentrációs képességét, segít a migrénes rohamok esetében.
Mivel az ametiszt elősegíti az ellazulást, használata javallott alvászavarok ellen. Kiegyensúlyozó hatással van a túlzott és a hyperaktivitásra, illetve a belső nyugtalanságra. Kiválóan használható a meditáció elmélyítésére.
Tisztítja a vért és kiegyenlíti a vérnyomást, oldja a vérrögöket, ezért hatásos érproblémák és görcsök esetében. Gyorsítja a vérömlenyek felszívódását.
Segíti a látást, sőt a színvakság gyógyítására is használják.
Élénkíti a hasnyálmirigy működését, serkenti az immunrendszert, enyhíti a torokfájást. Erősíti a légutakat és segít a tüdő megbetegedéseinek leküzdésében. Hat az idegekre és az izületekre, elősegíti a kötőszöveti húzódások gyógyulását.
Az ametisztet a ";;;;; ;; szenvedélyek kövének";;;;; ;; is nevezik, azt mondják róla, hogy a mániás viselkedések mindegyikére pozitív hatással van.
A térenergia harmonizálására is gyakran használják drúza vagy forrás formájában.
A hematithez hozzárendelhető:
Csakra: gyökércsakra
Csillagjegy: Kos, Skorpió, Bak, Vízöntő
Tulajdonsága:
Vörösesbarna, szürkésfekete, fekete, az átlátszótól az opálig (nagymértékben fényelnyelő)
A hematit is széles körben elterjedt kő. Segítségével sok más követ feltölthetünk.
Gyógyhatás:
A hematitot sokan ";;;;; ;; vérkőként";;;;; ;; ismerik.
Magas vastartalma pozitív hatással van a vérképre, még vérszegénység esetén is hatásosnak bizonyult. Általában jó segítség a vashiánnyal szemben.
Segítségével jobb és egészségesebb bőrszín érhető el.
A hematit alkalmazható érelmeszesedés, arthrosis, lábdagadás, lábikragörcsök, visszerek és ínszalagrándulás, hátproblémák esetében. Véd az érelmeszesedéstől, használatával a vérömlenyek és véralvadékok sokkal gyorsabban elmúlnak. Aranyér esetén is alkalmazhatjuk.
Ez a kő fokozza a test regenerációs képességét, tehát hasznos segítség lábadozáskor. Regeneráló hatással van a májra, így megkönnyíti a szervezet méregtelenítését.
Elősegíti a sebek gyógyulását, még az égési sérülések is gyorsabban gyógyulnak a segítségével.
A rendszertelen menstruáción is javít.
A terhesség alatti fáradtság enyhítésére kiválóan alkalmas.
A hematit használatával javíthatunk életminőségünkön, fokozódik vitalitásunk.
Egyedi, kézi készítésű ékszerek egyenesen a készítőtől.



Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2011-09-25 18:26
. Gyógyító csakra karkötő - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Fontos